Bransch.nytt | Håll koll på ledningarna - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Håll koll på ledningarna

Håll koll på ledningarna

Just nu grävs det mycket för fibernät och nya husgrunder. Då gäller det att veta vad som finns i marken för att inte skada sig själv, befintliga rör och ledningar.

Ett enkelt sätt att hålla koll är att skaffa ett konto på ledningskollen.se. Det är kostnadsfritt och alla ledningsägare som är med i tjänsten nås av din förfrågan. Väl inloggad ritar du in på en karta var du tänker gräva och får snabbt svar på vem som kan ha ledningar och rör nergrävda där.

Svar kommer snabbt

Om det finns ett tillförlitligt kartunderlag skickar vi det för våra ledningar för el, gas, fjärrvärme och fjärrkyla. Finns det inget bra underlag kommer någon ut och markerar ledningen på plats. Även det är kostnadsfritt.

Smidigt och säkert

Är du inte nöjd med informationen går det bra att ringa vår kundservice. Då förklarar vi kartan eller ordnar en utsättning. Det ska vara både smidigt och säkert att få kunskap om var det finns ledningar.

Den karta som vi tillhandahåller går att följa på en läsplatta eller skriva ut. Med kartan följer också bestämmelser för grävarbeten och vad som är värt att tänka på vid bland annat borrning.

Den här sidan uppdaterades 23 januari 2018
av E.ON Energidistribution