Vissa ärenden hänger väldigt logiskt samman. Tänk att din kund vill installera solceller och i samband med det önskar ett nytt mätarskåp och dessutom en utflyttning av skåpet från källaren till fasaden. Helt enkelt tre ärenden i en enda beställning. 

Nu har vi förenklat hela denna process. Med vår nya Föranmälan föranmäler du allt på en enda gång. Alltså, inte tre föranmälningar utan en enda. Det sparar tid.

Här ser du dina ärenden

I nya Föranmälan har du en fortsatt god överblick över pågående ärenden och ser alla anmälda ärenden i en lista. Du kan klicka på dem och få den information som vi har om anläggningen. Och du kan följa ärendegången i varje ärende. Du ser status och vad som måste göras. 

Förutom att spara din tid är det en stor fördel att det blir färre gemensamma ärenden att hitta/sätta ihop och färre ärenden som krockar senare i processen.

Du hittar rätt ärendetyp

Funktionen att välja rätt ärendetyp är ytterligare en sak som är förbättrad. Nu ska du logiskt komma rätt. 

Lättare klara alla uppgifter

Viktigt är naturligtvis att rätt uppgifter kommer in på rätt ärende. De gamla problemen med att på ett smidigt sätt fylla i korrekt information, inklusive adress, har vi jobbat med för att få bort. 

Dokument och ritningar kan lätt dras in från skrivbordet till Föranmälan, om du inte föredrar att bläddra fram underlaget. 

Dina uppgifter

En flik du lätt kommer åt är att du kan se dina uppgifter. Jobbar du för flera installationsföretag kan du snabbt byta din profil för att komma rätt i verktyget.