Entreprenör | Planerade upphandlingar - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Skogsröjningsmaskin under elledning med snöigt landskap

Planerade upphandlingar

E.ON är Sveriges största nätoperatör med cirka 137 000 km elnät som till största delen finns på landsbygden. Vårt viktigaste uppdrag är att säkra eldistributionen till våra över 1 miljon kunder i hela landet. 

Frågor om upphandlingarna

Nu söker vi fler partners för skogsröjning

En förutsättning för trygg och säker eldistribution är fria ledningsgator. Vi har ett stort intresse för teknik, utveckling och långsiktiga samarbeten. Nu söker vi fler partners för att kunna säkra elnätet i den takt som behövs. Vi behöver dig som vill satsa på maskinell skogsröjning. Dessutom behöver vi dig som kan motormanuell röjning och trivs med att arbeta nära våra kunder.

Vi planerar att skicka ut upphandlingen i mars.

Är du den vi söker?

Vill du utveckla din verksamhet och jobba långsiktigt tillsammans med oss? Inom skogsgruppen på E.ON är vi nio personer med bred kompetens och lång erfarenhet av skog och underhåll. Vi finns i de regioner där E.ON har elnät i skogen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om uppdraget och upphandlingen.

Frågor om upphandling skogsröjning

E.ONs nätområden

Den här sidan uppdaterades måndag 07:56
av E.ON Energidistribution (nät)