100Koll | Support och hjälp - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Kvinna pratar i telefon

100Koll support

Behöver du hjälp?

Inga problem. Börja att titta igenom de vanligaste frågorna och svaren här nedanför. Om du fortfarande behöver support är det bara att höra av sig till oss på telefon, chatt eller mejl.

Så gör du om din 100Koll-smartplug lyser rött

Om din smartplug lyser med ett rött fast sken är enheten i installationsläge och ska anslutas till wifi. I den här filmen får du tips på hur du kommer tillrätta med problemet.

Så gör du om din 100Koll-smartplug blinkar rött

Om din smartplug blinkar med rött ljus betyder det att säkringen i smartpluggen har löst ut. I den här filmen får du tips på hur du kommer tillrätta med problemet.

Så gör du om din 100Koll-smartplug blinkar blått och rött

Om din smartplug blinkar växelvis med blått och rött ljus är den upptagen med att återgå till de ursprungliga inställningarna. I den här filmen får du tips på hur du kommer tillrätta med problemet.

Så gör du om din 100Koll-smartplug blinkar blått

Om din smartplug blinkar med blått ljus beror det sannolikt på att enheten tappat kontakten med routern. I den här filmen får du tips på hur du kommer tillrätta med problemet.

Så här byter du batterier i 100Koll

Om det inte kommer in mätvärden från din elmätare kan det bero på att batterierna i din 100Koll-utrustning börjar ta slut. Att byta är enkelt - i videon visar vi hur du gör batteribytet och snabbt kan använda din utrustning igen. 

Ladda ner appen

Nu finns 100Koll i den nya E.ON appen, så att du får ännu fler smarta tjänster samlade på ett ställe.

Den här sidan uppdaterades 22 oktober 2018
av E.ON Energilösningar