Solel | Teckna elavtal med el från solenergi - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Sol

Teckna elavtal med el från solenergi

Obegränsad el från solen

Energi från solen — ett smart val

Funderar du på ett nytt elavtal? Hos oss kan du alltid välja el från förnybara energikällor, så som sol, vind och vatten. Vi tycker energi från solen är extra häftigt eftersom den har potential att täcka hela världens energiförbrukning, tusen gånger om. Därför är det inte heller konstigt att globala investeringar i solkraft ökat med otroliga 900 procent de senaste tio åren. Och det är nog bara början! Så vore det inte smart att investera i ett elavtal med energi från solen?

Solstrålar genom buskage

Därför är solen en bra energikälla

1

Energin är förnybar

Solenergi räknas som en förnybar energikälla eftersom den inte tar slut och naturligt fortsätter produceras. Med hjälp av solceller kan vi sen ta vara på den energi som kommer från solen och omvandla den till el. El som du sedan kan använda hemma.

2

Tyst elproduktion från solen

Visst är det fantastiskt att vi kan producera el från solens strålar. Och till skillnad från andra förnybara energikällor som bullrar, så låter produktionen av solel nästan ingenting, den är faktiskt riktigt tyst!

3

Solig utveckling i framtiden

Utbyggnaden av solkraft förväntas fortsätta öka runt om i världen, vilket betyder att kostnaderna ser ut att fortsätta sjunka. Det är en solig prognos vi tycker om, framförallt för att fortsätta ta vara på bra energi!

Varför du ska välja solenergi?

När du väljer el från solen är du aktivt med och stödjer arbetet med att utveckla och effektivisera just solenergi. Det betyder att du på sikt är med och ökar andelen energi som kommer från just solen. När energin kommer från förnybara källor behöver mindre energi, i framtiden, komma från andra energikällor med större miljöpåverkan.

Teckna ett elavtal och få upp till 500 kronor i välkomstrabatt

Den här sidan uppdaterades 1 mars 2019
E.ON Energilösningar (handel)