Vattenel | Teckna elavtal med el från vattenkraft - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Sol

Teckna elavtal med el från vattenkraft

Trygg energi från vattenkraft

El från vattenkraft - ett bra val

Dags att fixa nytt elavtal? Hos oss kan du alltid välja el från förnybara energikällor, så som sol, vind och vatten. Nästan hälften av Sveriges el kommer från just vattenkraft och den fylls på helt naturligt. Dessutom är vattenkraft en av renaste energikällorna vi har eftersom man utvinner energin från vattnets rörelse. Vi erbjuder alla våra kunder el från vattenkraft helt kostnadsfritt, eftersom vi tycker att alla borde njuta av vattnets energi!

swe-840x473-vatten-vagor

Därför är vatten en bra energikälla

1

En trygg energikälla

Vattenkraften står för nästan hälften av Sveriges elproduktion och är en av de tryggaste energikällorna vi har, eftersom den kan producera energi när solens strålar inte når igenom, eller när vinden inte kan ta till.

2

Energin är förnybar

Vattenkraft är en förnybar energikälla eftersom vattnet hela tiden fylls på och inte tar slut. Man kan alltså använda vattenkraft om och om igen utan att den förbrukas. Det tycker vi är en hållbar energikälla.

3

Reglerbar energi

Vattenkraft är en av de få energikällor som både är förnybar och reglerbar. Det betyder att man kan släppa ut mer vatten när vi behöver mer energi, och lagra den när det inte behövs så mycket.

Så påverkar du genom att välja vattenkraft

Du är aktivt med och stödjer utvecklingen av vattenkraft när du väljer el från vatten i ditt elavtal. Det är helt enkelt så att du ökar efterfrågan och andelen energi som kommer från just vatten. Det betyder också att när större delen av energin kommer från förnybara energikällor, så behöver mindre energi komma från energikällor med större påverkan på miljön.

Teckna ett elavtal men vatten

Den här sidan uppdaterades 1 mars 2019
E.ON Energilösningar (handel)