Fjärrvärmecentral | Är det dags att byta central? - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Servicetekniker

Dags att byta fjärrvärmecentral?

Säkra din värme redan idag

Har du en fjärrvärmecentral som har några år på nacken? Kanske kan det vara tid för att byta centralen innan den går i sönder och det blir kallt. Det kan finnas många fördelar med att byta sin fjärrvärmecentral i tid, och den främsta är att risken minimeras för att pumpen stannar helt. Det finns fördelar med att kontinuerligt byta sin fjärrvärmecentral då nya centraler är effektivare och tar bättre vara på värmen som skickas ut från värmeverket. Det vinner alla på.

Ett tecken på att en fjärrvärmecentral inte fungerar som den ska är att den låter, vilket beror på att vattnet forsar igenom den. Upplever du ljudproblem med din central kan det vara läge att investera i en ny.  

Vi hjälper dig hela vägen

Vi har upphandlat centraler till konkurrenskraftiga priser och hjälper dig gärna hela vägen från support till installation. Vi erbjuder bland annat;

  • Bortforsling av din gamla central
  • Installation av ny central: Danfoss fjärrvärmecentral för villor TERMIX VVX-ID 22-22
  • Uppstartsutbildning på din nya central
  • två års garanti både på fjärrvärmecentralen och installationen.

Pris innan rotavdrag: 32 150 kronor (inklusive moms)
Pris efter rotavdrag: 29 975 kronor (inklusive moms) eller från 533 kronor/ månad*

Tecknar du dig även för fjärrvärmeservice för 56 kronor per månad ingår dessutom:

  • Service och översyn av din fjärrvärmecentral med jämna intervaller
  • Förlängd garanti till totalt fem år både på fjärrvärmecentral och installation
  • Tillgång till jour
  • Första 24 månaderna bjuder vi på abonnemanget

Det förmånliga priset riktar sig till dig som är fjärrvärmekund hos oss och bor i villa i Malmö, Norrköping, Söderköping, Hallsberg, Örebro eller Kumla. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig via telefon.

Bra att veta: Vad är varmvattencirkulation?

När en varmvattenkran inte används, exempel nattetid, svalnar det stillastående vattnet i ledningarna. När en kranen sedan öppnas måste det avkylda varmvattnet tömmas ut innan varmt vatten från beredaren kan komma fram. I byggnader med långa vattenledningar har man ofta en varmvattencirkulationsledning, VVC, som upprätthåller cirkulationen och gör att det går snabbare att få varmt vatten ur kranen. Har du VVC i ditt befintliga värmesystem så kopplar vi ihop det med den nya fjärrvärmecentralen till en fast tilläggskostnad.

Ta del av erbjudandet

*= Obligatoriska fält

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Produktinformation TERMIX

* Baseras på en effektiv ränta om 8,75% och en totalkostnad på 38 283 kr vid delbetalning på 6 år

Den här sidan uppdaterades 13 september 2018
av E.ON Energilösningar