Checklista flytt | Bra att tänka på när du ska flytta - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Par som flyttar

Checklista inför flytten

Bra att tänka på när du ska flytta.

Bra att tänka på i ditt nya hem

Brandvarnare

Kolla så att det finns brandvarnare på varje våningsplan, i närheten av köket och sovrummen. Glöm inte att byta batterierna.

Byt till LED-lampor

LED-lampor är fem gånger mer effektiva och har upp till 50 gånger längre livslängd än en glödlampa. Det tjänar både du och miljön på i längden.

Gör en energibesiktning

Om du har flyttat till ett hus är det en bra idé att göra en energibesiktning för att få koll på vilka energilösningar som passar dig och ditt hus bäst. 

Gör en elsäkerhetsbesiktning

Vi rekommenderar att du anlitar en behörig elektriker att se över din elanläggning, särskilt om du bor i ett hus byggt före 1980. Det kostar runt 4 000 kronor, en billig försäkring om det visar sig att din elanläggning inte uppnår de säkerhetskrav som ställs.

Läge för solceller?

Med egna solceller på taket producerar du din egen, förnybara el. Hör av dig till Solpatrullen och var igång på bara sex veckor. Läs mer om solceller.

Den här sidan uppdaterades 5 mars 2019
av E.ON Energilösningar (handel)