apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Nu förnyar vi Sverige

Nu förnyar vi Sverige

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Nu gör vi vår största satsning någonsin för att förnya Sverige, bit för bit. Som att sätta upp snabbladdare längs E4:an, förnya en svensk låtklassiker och erbjuda förnybar energi från sol och vind, utan att det kostar extra.

Få nya versioner av dina favoritlåtar

Förnya din spellista

Träd i solljus vid havet.

Välj förnybar energi
utan att det kostar extra

En av de viktigaste och enklaste sakerna du kan göra för miljön är att använda förnybar energi. Många av våra kunder gör det redan, men ju fler vi blir, desto mer kan vi påverka elmarknaden. Var med och skapa ett mer hållbart Sverige.*

Redan kund?

Byt till förnybar energi i E.ON-appen, eller ring oss på 020 – 22 24 24, så hjälper vi dig.

 

Så förnyar vi Sverige

När du väljer oss hänger du med på resan mot ett Sverige som drivs av naturens krafter. Vi genomför många små och stora projekt och aktiviteter för att förnya Sverige. Här är några exempel.

Lokala energisystem

Med lokala energisystem kan flera personer gå samman och producera sin egen energi.

Solfarmaren Göran

Solfarmaren Göran tar tillvara solens energi både genom sina bin och solcellerna på taket.

Liten plastbit gör stor skillnad

Genom små plastbitar, som lurar vinden att tro att rotorbladen är större än vad de är, blir vindkraftverken effektivare och genererar mer energi.

Fångad av en stormvind

Se den långa versionen av vår reklamfilm.

Bakom kulisserna

Följ med in i studion och se hur El Perro Del Mar och stjärnproducenten Petter Winnberg förnyade Fångad av en Stormvind.

Så här såg det ut när vi spelade in reklamfilmen vid vår vindkraftpark Kårehamn utanför Öland. Visste du att ett vindkraftverk är hela 136 meter högt?

Lyssna på Fångad av en stormvind

Få nya versioner av dina favoritlåtar

Förnya din spellista

* Fram till den 31 maj kan du teckna ett elavtal med förnybar energi, utan att det kostar något extra. Det aktuella erbjudandet gäller nya kunder som tecknar 1-årsavtal. Kunder med befintligt avtal kan uppgradera till sol eller vind i upp till max 1 år. Den ordinarie tilläggskostnaden för solkraft är +5 öre/kWh och för vindkraft +2,5 öre/kWh.

Den här sidan uppdaterades 20 april 2017

av E.ON Försäljning