apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Solfarmare

Följ Solfarmarlivet

Möt våra solfarmare

För en tid sedan efterlyste vi potentiella solfarmare runt om i Sverige.  Det var glädjande att se att intresset för solceller var enormt och vi fick in så många fina bidrag. Nu är Solfarmarna här, och vi har fått möjligheten att följa deras resa genom Solfarmarlivet.

Snickeriet på Öland

Kajsa och Johannes driver en lokal och småskalig verksamhet där de arbetar med möbel- och finsnickeri samt textildesign. De har länge drömt om att utveckla ett modernt kretslopp – och nu hjälper solceller till att förverkliga den drömmen.

Familjen i sjuttiotalsvillan

Joseph och Ulrika bor i ett hus i Järna, och när det var dags att renovera taket ville de även ta steget att installera solceller. Följ med på familjens solfarmar-resa från installation av solceller till produktion av egen, förnybar energi.

Bostadsrättsföreningen i Mälarhöjden

Möt Anna-Klara från bostadsrättsföreningen Mälarhöjdsutsikten 15 som tidigt bestämde sig för att de ville profilera sig som en miljömedveten bostadsrättsförening och har en tydlig mission – de vill bidra till en bättre värld.

Lantbrukaren Göran

Träffa biodlarmästaren och Solfarmaren Göran som vill driva ett mer klimatsmart lantbruk med hjälp av solceller – och genom solens strålar fortsätta att producera solsken på bruk.

Bli solfarmare du också

Drömmer du också om att producera din egen el? Med solceller på taket kan du täcka nästan hela ditt elbehov samtidigt som du slår ett slag för miljön. Genom att producera förnybar energi minskar du inte bara ditt eget klimatavtryck, men bidrar även till att efterfrågan av solceller ökar. Att skaffa solceller är helt enkelt en bra investering för både dig och framtiden.

Kom igång med solceller

Att installera solceller är både snabbt och enkelt. Vi skräddarsyr solcellspaket utifrån dina behov och hjälper dig hela vägen från planering till färdig installation – på bara sex veckor.

swe-360x203-komigangmedsolceller

Lagra din solenergi

Genom att lagra elen från dina solceller kan du använda den även när solen gått ner. Ett solcellsbatteri är ett smart sätt att ta tillvara på energin, som annars går tillbaka ut i elnätet. På så sätt förbrukar du mer av din egen, förnybara energi och är ett steg närmare att bli självförsörjande.

Se våra solcellsbatteri

Testa Solcellskalkylen

Vill du ta reda på hur väl ditt hustak lämpar sig för solceller? Med Solcellskalkylen kan du lätt ta reda på hur mycket solel du kan producera. Ta steget nämre ett liv som solfarmare.

Se hur mycket sol du kan producera

Solfarmare i hatt

De satsade på solenergi

Solenergi är inte bara en smart investring för framtiden, utan den kan även få kreativiteten att flöda. Bli inspirerad av hur andra har tänkt kring skräddarsydda lösningar, och hur de har gjort för att ta tillvara på all energi från solen.  

Så gjorde andra

Inte redo för solceller än? Välj solpaketet!

När du köper solel från oss är du med och stöttar utvecklingen av solenergi. För några tior extra i månaden kan du välja ett elavtal med 100% förnybar energi från solen istället. Ett smart val för både dig och miljön!

Byt till förnybar el

Den här sidan uppdaterades måndag 08:45