apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
GIVEWATTS

Med solenergi kan fler barn läsa läxorna

Tillsammans med GIVEWATTS har vi sänkt solenergilampor, så att fler av alla barn i världen som inte har elektricitet, kan läsa läxorna.

Var fjärde människa på jorden saknar elektricitet. GIVEWATTS arbetar för att alla människor ska ha tillgång till ren och hållbar energi. Genom att förse familjer med solenergilampor, gör organisationen det möjligt för skolbarnen att läsa läxorna på kvällen. Med initiativet Möt solen, har vi under sommarens events, bidragit med 300 nya solenergilampor till GIVEWATTS projekt i Mwanza i Tanzania.

Möt solen

I somras besökte eventet Möt solen Norrköping, Malmö och Örebro. Eventet gick ut på att besökarna fotograferade sig inne i solen och delade bilden med hashtaggen #mötsolen. Genom att ha delat sin bild har man också varit med bidragit till att fler skolbarn fått möjligheten att läsa läxorna.

Se bilder från eventen  

Teckna ett elavtal med solenergi

När du tecknar Solpaketet, bidrar du till ett hållbart samhälle och är med och driver utvecklingen av solkraft. Genom ditt val ökar du efterfrågan på förnybar energi och minskar påverkan på miljön. 

Teckna Solpaketet

swe-360x203-picknick-vid-vattnet

Byt till förnybar energi

Vill du veta mer om förnybar energi ring oss på 020-20 30 80.

Den här sidan uppdaterades 23 mars 2017 av E.ON Försäljning