Ditt supererbjudande!

Just nu får du som har skaffat solceller hos oss appen E.ON Home utan extra kostnad. För detta behöver du teckna ett elavtal hos oss, både för din köpta och sålda el, så att vi kan ge dig en inblick i din solcellsanläggning. 

Efter att du har beställt E.ON Home kommer vi att kontakta dig för att teckna det elavtal som passar dig bäst. Som en extra bonus ger vi dig 500 kr i nykundsrabatt för köp av el, och plus 10 öre per kWh på spotpris för försäljning av din solel.

Villkor

a) Förutsättningar för tillgång till appen

Kunden har under nedan angivna förutsättningar möjlighet att få tillgång till tjänsten i E.ON Home.

 • Kunden ska ha köpt Solcellslösningen av E.ON;

 • Kunden ska teckna ett elhandelsavtal med E.ON;

 • Växelriktaren ska vara av märket Fronius samt vara uppkopplad mot internet; och

 • Kunden behöver ha inloggningsuppgifter till sitt SolarWeb-konto hos Fronius

b) Ändring av priset för tjänsten                                                  
E.ON har rätt att ändra priset för tjänsten. Vid sådan prisändring ska Kunden informeras senast en (1) månad innan ändringen ska börja gälla.

c) Uppsägning av tjänsten                                                  
E.ON och Kunden har alltid rätt att säga upp tjänsten med en (1) månads uppsägningstid. För det fall E.ON säger upp tjänsten ska detta ske skriftligt medan Kunden kan säga upp tjänsten såväl muntligt som skriftligt.

d) Övriga villkor 
Övriga villkor för tjänsten framgår av villkoren för appen.

E.ON Home – solenergi på ett smartare sätt

Genom att se förhållandet mellan produktion och konsumtion får du som solelsporducent en känsla av hur självförsörjande du är. Oavsett om du vill ha en solklar realtidsvisualisering av ditt energiflöde eller är den som gillar att verkligen grotta ner sig i data är E.ON Home verktyget som får dig att förstå och optimera solenergin på en helt ny nivå. Ett enkelt sätt att få full koll och maximera din investering.

Surfplatta på skrivbord.

Plattformen för framtidens energihem

I nuläget är E.ON Home endast tillgängligt för dig som skaffat solceller och som säljer samt köper din el hos oss. Men E.ON Home kommer hela tiden fyllas på med nya funktioner för att ditt hem ska bli smartare. Under hösten 2020 kommer du till exempel kunna styra belysning, eluttag, termostater och laddboxen till din elbil, direkt i appen. Funktionerna från vår ordninare E.ON-app kommer självklart också så småningom att flyttas över till E.ON Home.

Ditt solenergiflöde i ditt hem

Med en översiktsbild av din produktion vet du var och när din solenergi gör mest nytta. En helt ny inblick i din solcellsanläggning.

 • Få full koll på produktion.
 • Styr när ditt hem går på batteridrift.
 • Snabbjämför med historiken.
Dashboard som visar energiflödet i E.ON Home.
Dashboard som visar mätarställning i E.ON Home.

Detaljer med djup

Få detaljerad statistik om hur ditt solcellssystem presterar. Just nu, förra söndagen eller varför inte för tre månader sedan?

 •  Se hur bra din solcellsanläggning fungerar.
 •  Förstå vad som händer över tid.
 •  Sätt information i kontext.

Tydliga översikter blir insikter

När du enkelt kan se och jämföra hur din solcellsanläggning fungerar över tid får du större möjligheter att påverka både förbrukningen och elkostnaderna.

 •  Se tydligt hur mycket el du producerar.
 •  Se hur mycket du använder av din egen el.
 •  Jämför med tidigare perioder.
Dashboard som visar status på solceller och batterier i E.ON Home.

Vill du ta del av erbjudandet?

Just nu får du E.ON Home utan extra kostnad när du tecknar elavtal både för köpt och såld el med oss. Du får dessutom 500 kr i nykundsrabatt för köp av el, och plus 10 öre per kWh på spotpris för försäljning av din solel.