Kom igång med solceller - just nu får du 5 % rabatt

Sverige har bra förutsättningar för solceller året runt, men det är nu under sommaren som solcellerna ger allra mest el. Så om du funderat på solceller ett tag – passa på! Nu får du som är elhandelskund hos oss 5 % rabatt på våra kompletta solcellspaket (värde ca 7 500 kr). Erbjudandet gäller till den 30 september 2021 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Solceller - lönsamt för dig och planeten

Du halverar din elräkning

De flesta av våra solcellskunder halverar sin elräkning. Du får lägre energikostnader från dag ett och efter cirka 10 år är ditt solcellssystem avbetalat och du gör en ren vinst i ytterligare 20 år.

Du höjer värdet på ditt hus

Även om planerar att sälja ditt hus så tjänar du på att skaffa solceller. Dina solceller höjer värdet på ditt hus tack vare att driftkostnaderna sänks rejält.

Du gör en insats för nästa generation

Med solceller på taket producerar du ny solel som hjälper till att öka andelen förnybar energi i ditt närområde och i hela Europa.

Svarta solcellspaneler

Kompletta solcellspaket – vi fixar allt

  • Långsiktig trygghet över generationer Hos oss får du långa garantier som betyder något. Vi är störst i Europa på solceller och har funnits i Sverige i över 100 år. Så vi finns kvar för dig under dina solcellers 30-åriga levnadstid.

  • En smidig helhetslösning Vi garanterar en säker och trygg installation med våra certifierade installatörer. När solcellerna väl är på plats får du enkel översikt med all såld och köpt el på en faktura och i en app.

  • Bra betalt för din sålda solel När du köper solceller av oss och lägger till vårt paket Solklart får du marknadspris + 20 öre per kWh under första året för solelen som du inte använder själv och säljer vidare.*

Få ut mer av dina solceller med Solklart

Med Solklart säljer du din överskottsel till ett förmånligt pris och köper el från förnybara källor från oss. Allt samlat på en faktura och i en app, både smart och enkelt.*

Kom igång med solceller

Så startar du elbolag

Testa ditt tak

Testa ditt hustak i solcellskalkylen - det tar bara några minuter. Skicka in en intresseanmälan så ringer våra experter upp dig och går igenom ditt hus och dina förutsättningar.

Få ett skräddarsytt förslag 

Våra experter tar fram ett skräddarsytt förslag per telefon och skickar en offert som du skriver under med mobilt bankid. Därefter gör vi ett hembesök där våra tekniker kommer ut och kontrollmäter så att allt stämmer.

Starta ditt elbolag

Våra certifierade installatörer sätter upp allt på några dagar. Sen kopplas dina solceller upp på elnätet och dina solceller börjar producera ren solel. Nu är du igång med ditt egna elbolag!

* Vi köper överskottsproduktionen från din solcellsanläggning, för spotpris + 20 öre per kWh, under maximalt ett års tid, förutsatt att du har köpt solcellsanläggningen genom oss, använder den huvudsakligen för eget bruk, gör av med mer el än du producerar på ett kalenderår, har anläggning med installerad effekt som understiger 43,5 kWp samt har ett pågående elhandelsavtal med oss.