1. Privat
  2. Solceller
  3. Varför solceller?
  4. Erbjudande solceller

Just nu får du en rabatt som motsvarar skillnaden mellan det befintliga rot-avdraget på 9% och det föreslagna gröna rot-avdraget på 15%.

Du ska inte behöva vänta med solceller

Investeringsstödet på 20% går inte längre att söka, men det kommer troligen ett nytt grönt rot-avdrag på 15% till årsskiftet. Vi tycker inte att du som funderar på att skaffa solceller ska behöva vänta, och erbjuder dig därför en rabatt som motsvarar skillnaden mellan det befintliga rot-avdraget på 9% och det föreslagna på 15%. Det innebär att du får 6,6% i rabatt på vårt premiumpaket E.ON Aura. Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter.*

Tryggt och enkelt med rot

Fördelen med det kommande gröna rot-avdraget är tryggheten – du är garanterad avdraget om du uppfyller villkoren för rot. Dessutom är det enklare, eftersom du får avdraget direkt på fakturan. Investeringsstödet var du tvungen att köa för att få ta del av och betalades endast ut om de avsatta pengarna fanns kvar. Du har heller aldrig kunnat kombinera investeringsstödet med rot.

Vi tror på det nya gröna rot-avdraget

Vi går mot en framtid där allt fler väljer att skaffa solceller, och ju fler som ansluter sig till solcellsrörelsen, desto större skillnad kan vi göra och fasa ut fossila bränslen. I väntan på det nya gröna rot-avdraget finns det en risk för att solcells-boomen i Sverige mattas av, något vi vill undvika. Därför erbjuder vi en rabatt som täcker skillnaden i väntan på det nya gröna rot-avdraget. Erbjudandet gäller på våra bästa solpaneler E.ON Aura, så att du får ut det maximala värdet av taket.

* Villkor

- Gäller bara nya kunder som tidigare inte signerat offert för solceller med E.ON

- Gäller bara för vårt premiumpaket med E.ON Aura solpaneler

- Erbjudandet gäller från 8 juli 2020 till och med 31 augusti 2020

- Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter

Låt solen betala elräkningen i sommarstugan

Med solceller på taket producerar du förnybar el som täcker din förbrukning under sommaren och elkostnaden under resten av året.

Vi kan solceller

Vill du veta mer om solceller? Vi svarar gärna på alla dina frågor och skräddarsyr en lösning som passar dig.