Det är enklare än vad många tror att skaffa solceller. Faktum är att du kan vara igång på kort tid och att du inte behöver göra särskilt mycket själv.

Våra experter tar fram en optimerad lösning för just ditt hus. Dessutom hjälper vi till med allt, både före, under och efter installationen.

1. Anmäl intresse

I solcellskalkylen kan du fylla i vilken typ av hus du har och din förbrukning. Förutom att den räknar ut den ungefärliga kostnaden kan du också se hur mycket solel du kan producera och hur lång tid det tar att betala tillbaka investeringen. Här gör du även en intresseanmälan.

2. Prata med våra experter

Därefter kontaktar våra experter dig och förklarar hur processen går till. Vi tar fram den optimala solcellslösningen utifrån husets förutsättningar och din energiförbrukning.

3. Få offert

Efter samtalet får du en offert som visar hur mycket solel som du kommer att producera, hur många paneler som behövs och vad det kommer att kosta. Vi skickar även med rotbidragsansökan och följer upp med ett samtal där du har möjlighet att ställa de eventuella frågor du har om offerten.

4. Installationsdags

När offerten är påskriven blir du kontaktad av våra installatörer för att boka in ett installationsdatum. De kommer sedan och sätter upp byggnadsställningar och monterar upp panelerna och växelriktaren vid elskåpet. Själva monteringen brukar ta mellan 2-4 dagar. Vi kontaktar därefter ditt nätbolag för mätarbytet.

Klart!

Nu är du igång med dina solceller. Du sänker dina egna elkostnader, producerar hållbar energi och bidrar till en bättre miljö. 

Testa hur mycket du kan spara

Vill du se hur mycket pengar du kan spara med solceller? Gör vår solcellskalkyl – det tar bara ett par minuter.