Strålande förutsättningar för solpaneler i Stockholm

Just nu installerar vi flera solcellsanläggningar i Stockholm – och efterfrågan bara ökar. Fler och fler upptäcker hur mycket pengar och koldioxid de kan spara med solceller. Och hur tryggt det är att välja en leverantör som kan både solceller och energi.

  • Stockholm får mycket sol Visste du att Stockholm har en årlig solinstrålning på 986,5 kilowattimmar per kvadratmeter? Det är lika mycket sol som i norra Frankrike.

Varför välja solceller från E.ON?

  • Lönsamt Våra experter tar fram en optimerad lösning för ditt hus. Du får också bra betalt av oss för ditt elöverskott.*

  • Tryggt Vi har installerat solceller i över 20 år och våra solpaneler har 25 års effektgaranti.

  • Enkelt Vi hjälper dig med ALLT, både före, under och efter installationen.

Vilket solcellspaket passar dig?

Jämför våra solcellspaket och se vad som ingår.

Se pris och hur mycket du sparar

Gör vår solcellskalkyl - det tar bara ett par minuter.

Prata med våra experter

Har du fler frågor om solceller? Prata med våra experter.

E.ON i Stockholm

Karta över E.ONs kontor i Stockholm

E.ON Sverige AB
Waterfront Building,
Klarabergsviadukten 63
101 23 Stockholm

Bygglov för solceller i Stockholm

Du får ofta installera utanpåliggande solcellspaneler eller solfångare utan bygglov eller anmälan, men för att installera dem på kulturklassade byggnader behöver du bygglov. För integrerade solpaneler behöver du söka bygglov.

Se mer om bygglov i Stockholm

* Vi köper överskottsproduktionen från din solcellsanläggning, för spotpris + 20 öre per kWh, under maximalt ett års tid, förutsatt att du har köpt solcellsanläggningen genom oss, använder den huvudsakligen för eget bruk, gör av med mer el än du producerar på ett kalenderår, har anläggning med installerad effekt som understiger 43,5 kWp samt har ett pågående elhandelsavtal med oss.