Spara upp till 70%

Vill du köpa mindre el, minska din uppvärmningskostnad eller ladda bilen billigare? Då har vi produkterna för dig – givetvis kommer de i kompletta paket med installation

Halvera din elräkning med solceller

Med solceller på taket sänker du dina driftkostnader rejält, samtidigt som du höjer värdet på ditt hus och gör en tydlig insats för miljön. Du tjänar även pengar på din solelsproduktion genom att sälja tillbaka överskottet till oss.

Ladda bilen 5 gånger billigare

Du laddar med upp till fem gånger billigare elpris hemma än på vägen. Att ladda med laddbox är både enklare, säkrare och snabbare än ett vanligt vägguttag. Du styr enkelt laddningen med vår smarta app.

Sänk värmekostnaderna med upp till 70%

En luftvärmepump ger behaglig temperatur i hemmet och är ett utmärkt komplement till alla värmekällor. Med en luftvärmepump kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Upp till 50% prisavdrag på våra produkter

Med skattereduktion på grön teknik har du möjlighet att få nytt ekonomiskt stöd varje år, upp till 50 000 kronor per person och år. Du kan till exempel börja med att producera din egen solel och sedan gå vidare till att både lagra och ladda solelen i din elbil. Det gröna skatteavdraget ligger på 15% för solceller och 50% på laddbox till hemmet.*

Anmäl dig till nyhetsbrev

Få unika erbjudanden på våra produkter

Prenumera på vårt nyhetsbrev och de senaste produktnyheterna, allt om hur du energieffektiviserar ditt hem och unika erbjudanden.

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy.

*Som privatperson kan du nyttja skattereduktion för grön teknik som innebär ett möjligt avdrag på installationskostnaden för material och arbete, med 14,55% för solceller och 48,50% för solcellsbatteri och 50% för laddboxar till hemmet, upp till 50 000 kr perperson och  år. Erbjudandet förutsätter att du blir beviljad skattereduktion av Skatteverket för grön teknik.