Mer stugvärme för mindre pengar

Med en luft-luftvärmepump kan du under rätt förutsättningar göra stora besparingar och minska dina värmekostnader med 50-70%. Två viktiga funktioner, underhållsvärme och appstyrning, kan dessutom förlänga nyttan och säsongen av din sommarstuga.

Alla våra luftvärmepumpar går att ställa in på underhållsvärme, cirka 8-12 grader, för att motverka fukt och mögel. Perfekt om du vill värma huset för en låg kostnad när det står obebott. Appstyrning ingår också alltid, så att du enkelt kan höja värmen i din sommarstuga när du är på väg dit och anlända till en varm och skön tillvaro. 

Kostnadsfri rådgivning

Våra experter hjälper dig gärna hitta rätt luftvärmepump för dina förutsättningar. Du kontaktar oss enkelt genom att ringa 010 33 00 135 eller mejla oss.


 

Funktioner som alltid ingår:

 • Underhållsvärme
  Så att du kan värma huset för en låg kostnad när det står obebott.
 • Appstyrning
  Styr uppvärmningen på avstånd med din smarttelefon och anländ till ett uppvärmt hus under vintern.
 • Klarar kalla klimat
  Våra pumpar är tillverkade för att klara kalla klimat och ger värme till utomhustemperaturer på 30 minusgrader. Perfekt för fjällstugan!
 • AC på sommaren
  Alla våra luftvärmepumpar kan även kyla luft och går därmed att använda som AC på sommaren.
 • Luftrengöring
  Inomhusluften rengörs genom ett filter i värmepumpen. Vissa av våra modeller kan bryta ner allergener, bakterier och virus.


 

Vi har marknadens bästa luftvärmepumpar

 • Bara de bästa pumparna
  Vi vill göra det enkelt för dig och har valt ut de bästa luft-luftvärmepumparna på marknaden. Alla våra pumpar håller hög kvalitet och är nordenanpassade.
 • Personlig service
  Våra experter hjälper dig att välja rätt värmepump för just dina behov och förutsättningar. Vi finns också här för support och felavhjälpning vid garantiärenden.
 • Installation ingår
  Med oss handlar du tryggt. Våra värmepumpar levereras alltid tillsammans med installation som utförs av erfarna installatörer på ett fackmannamässigt sätt.

Fördelar med luft-luftvärmepump i fritidshus

Genom att installera en luftvärmepump håller du fritidshuset eller sommarstugan friskare. När du ställer in värmen på en låg temperatur när du inte är där skyddar du huset från mögel, fuktskador och frysskador. Dessutom slipper du tömma vattensystemet i huset.

Luftvärmepumpen värmer upp huset till en låg energiförbrukning, vilket kan sänka dina uppvärmningskostnader rejält. Med appstyrningen kan du öka värmen när du är på väg till stugan, så att du anländer till ett varmt hus. Luftvärmepumpen renar luften från exempelvis pollen och kan även användas som AC på sommaren.

Kostnadsfri rådgivning

Våra experter hjälper dig gärna hitta rätt luftvärmepump för dina förutsättningar. I samtalet får du hjälp med att:

 • Hitta rätt storlek på luftvärmepump
 • Hitta en luftvärmepump med rätt funktioner för dig
 • Få en uppskattning av din besparing
 • Kostnadsfri offert

Ring oss:
010 33 00 135

Maila oss:
info@eon-varmepumpar.se

Öppetider
Måndag - Fredag: 09:00 - 15:00

Luftvärmepump för värme och kyla

Med en luft-luftvärmepump kan du få ett mer hållbart boende. Läs mer om våra luftvärmepumpar för liten, mellan och stor uppvärmningsyta.

AC och luftkonditionering

AC är ett bra val för dig som endast är i behov av kyla. Läs mer om den kraftfulla och miljövänliga Gree Bora AC 35.