Ett oroligt läge på energimarknaden väcker många frågor. Vi vill gärna hjälpa till att öka förståelsen och här hittar du svar på vanliga frågor inom energiområdet. Funderar du på någon fråga kan du skicka in den till oss längre ner på sidan. 

Viktiga svar på vanliga frågor om energi

Många anledningar att spara el

Att sänka förbrukningen påverkar inte bara din elkostnad, den påverkar också energisituationen positivt. Vår elprisexpert Emma Borgström på E.ON berättar hur vi tillsammans kan spara el.

Rörligt elpris eller timpris

Vad är skillnaden mellan rörligt elpris och timpris? Det är en vanlig, men inte helt enkel fråga. Här reder elprisexperten Emma Borgström på E.ON ut begreppen.

Få alla fördelar med timpris

Ett elavtal med timpris ger större möjlighet att optimera din förbrukning och spara pengar. Få några konkreta tips och användbara råd av Emma Borgström på E.ON som gäller just timpris.

Ställ din energifråga

Har du någon energifråga du går och funderar på och som du tror att andra också vill veta mer om? Dela den gärna med oss. Vi väljer ut de vanligaste eller mest intressanta funderingarna och gör vårt bästa för att besvara dem framöver, exempelvis i vårt nyhetsbrev. Gå in på Mitt E.ON och se till att din e-postadress är uppdaterad och aktuell, så kan du också ta del av svaren.  

Vi har inte möjlighet att ge personlig återkoppling via detta formulär. Om du har en specifik fråga gällande din kundrelation med oss ber vi dig därför kontakta kundservice. Tack!

Citat från inskickade frågor kan komma att användas i vår kundkommunikation. Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy