Registrera konto för utbetalning

Här får du möjlighet att registrera ett konto för utbetalning från E.ON. Börja med att välja vilken typ av utbetalning som du vill registrera ett kontonummer för. Titta gärna på underlaget för ersättningen om du är osäker på vilken typ av utbetalning som du ska välja.

Om du har fler adresser och önskar sätta kontonummer på samtliga så måste du upprepa stegen.

För utbetalningar av reklamationsersättningar välj Övriga adresser.

I den här tjänsten har du möjlighet att registrera konto för utbetalning av tillgodohavande eller utbetalning av intrångsersättning på fastighet eller väg. Ha gärna underlaget för ersättningen till hands innan du loggar in för att registrera ditt kontonummer.

Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Vänligen försök igen om en stund.

Tack för att du loggat in på Mitt E.ON. På de här sidorna kan E.ON-kunder se sina fakturor, hålla koll på sin förbrukning, följa sina anslutningsärenden samt ta del av andra tjänster.

Såvitt vi kan se är du inte kund hos oss. Men vill du teckna elavtal med oss blir vi självklart glada!

E.ON kanske redan levererar elen till ditt hem? Här är några möjliga orsaker till att det ser ut som att du inte är E.ON-kund:

  1. Det är någon annan i ditt hushåll som står för era E.ON-avtal
  2. Du har precis blivit kund hos oss, och våra system har inte hunnit registrera dig än
  3. Du är företagskund med organisationsnummer som har loggat in med BankID. Är du företagskund med organisationsnummer ber vi dig att logga in med användarnamn och lösenord.
  4. Du är företagskund med fler än 4 anläggningar. Har du fler än 4 anläggningar ber vi dig att logga in på E.ON Navigator.
  5. Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Var god försök igen om en stund.

Tjänsten är inte tillgänglig i detta läge.