Anmäl och fixa din flytt

Vi hjälper dig med allt som har med elen att göra när du flyttar. I vår digitala tjänst säger du enkelt upp ditt befintliga elnätsavtal och då avslutas automatiskt elhandelsavtalet för samma adress. 

Här anmäler du också nytt elnätsavtal och tecknar ett nytt elhandelsavtal på din nya adress – både när du flyttar och när du skaffar en extra bostad, exempelvis sommarstuga. 

Skillnaden på elnätsavtal och elhandelsavtal

För att kunna få el till ditt hem behöver du två olika typer av avtal. Elnätsavtalet tecknar du alltid med det elnätsföretag som äger elledningarna i området där du bor och som transporterar elen fram till din dörr. Elhandelsavtalet tecknas med det elhandelsföretag som du väljer att köpa elen du förbrukar av. Därför kan du få elräkning från två olika avsändare. Om du inte väljer att teckna ett elhandelsavtal innan du flyttar in kommer du att få ett anvisningsavtal, vilket oftast är dyrare.

Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Vänligen försök igen om en stund.

Tack för att du loggat in på Mitt E.ON. På de här sidorna kan E.ON-kunder se sina fakturor, hålla koll på sin förbrukning, följa sina anslutningsärenden samt ta del av andra tjänster.

Såvitt vi kan se är du inte kund hos oss. Men vill du teckna elavtal med oss blir vi självklart glada!

E.ON kanske redan levererar elen till ditt hem? Här är några möjliga orsaker till att det ser ut som att du inte är E.ON-kund:

  1. Det är någon annan i ditt hushåll som står för era E.ON-avtal
  2. Du har precis blivit kund hos oss, och våra system har inte hunnit registrera dig än
  3. Du är företagskund med organisationsnummer som har loggat in med BankID. Är du företagskund med organisationsnummer ber vi dig att logga in med användarnamn och lösenord.
  4. Du är företagskund med fler än 4 anläggningar. Har du fler än 4 anläggningar ber vi dig att logga in på E.ON Navigator.
  5. Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Var god försök igen om en stund.

Tjänsten är inte tillgänglig i detta läge.