Rätt energilösningar, elavtal eller biogasavtal till ditt företag

Vill du ha ett bra elavtal med förnybar el? Eller är du intresserad av ett gasavtal med förnybar biogas? Våra företagsrådgivare hjälper dig att hitta smarta energilösningar som passar just din verksamhet och guidar dig till rätt avtal. Hos oss får du alltid personlig rådgivning och kostnadsfri tillgång till våra digitala tjänster.

Elavtal upp till 150 MWh

Understiger verksamhetens årsförbrukning 150 000 kWh? Då hamnar du rätt här och kan enkelt och smidigt teckna ett elavtal som passar din situation. 

Elavtal mellan 150 MWh – 1 GWh

Ligger årsförbrukningen någonstans emellan 150 MWh och 1 GWh? Prata med företagsrådgivarna som är specialiserade på just din energisituation. 

Elavtal över 1 GWh

Här hittar du energiexperter och skräddarsydda lösningar för de verksamheter som använder mer än 1 GWh per år. 

Skog med höstfärger sedd ovanifrån

Energimarknaden just nu

Energipriserna i Sverige är tätt sammankopplade med våra grannländer och beror på både lokala och globala förutsättningar för produktion och konsumtion. Håll dig uppdaterad kring aktuell prisbild och vad som påverkar mest just nu.

Möte på kontor

Energispartips för smarta företag

Ta del av våra energispartips för att minska verksamhetens förbrukning och på så sätt påverka era kostnader. Som företagskund hos oss kan du även boka en grundläggande energirådgivning med fokus på era förutsättningar.

Biogasavtal för företag

Vi erbjuder gasavtal med biogas – ett förnybart val som visar ett tydligt ställnings­tagande för miljön och som bidrar till att sänka koldioxid­utsläppen.

Laptop med E.ON Navigator på skärmen

Få koll med E.ON Navigator

E.ON Navigator samlar allt om företagets energianvändning på ett ställe och är särskilt anpassat för dig som har många anläggningar och användare. Tjänsten är kostnadsfri för alla våra företagskunder.