Rätt energilösningar, elavtal eller biogasavtal till ditt företag

Vill du ha ett bra elavtal med förnybar el? Eller är du intresserad av ett gasavtal med förnybar biogas? Våra företagsrådgivare hjälper dig att hitta smarta energilösningar som passar just din verksamhet och guidar dig till rätt avtal. Hos oss får du alltid personlig rådgivning och kostnadsfri tillgång till våra digitala tjänster.

Elavtal upp till 150 MWh

Understiger verksamhetens årsförbrukning 150 000 kWh? Då hamnar du rätt här och kan enkelt och smidigt teckna ett elavtal som passar din situation. 

Elavtal mellan 150 MWh – 1 GWh

Ligger årsförbrukningen någonstans emellan 150 MWh och 1 GWh? Prata med företagsrådgivarna som är specialiserade på just din energisituation. 

Elavtal över 1 GWh

Här hittar du energiexperter och skräddarsydda lösningar för de verksamheter som använder mer än 1 GWh per år. 

Biogasavtal för företag

Vi erbjuder gasavtal med biogas – ett förnybart val som visar ett tydligt ställnings­tagande för miljön och som bidrar till att sänka koldioxid­utsläppen.

Laptop med E.ON Navigator på skärmen

Få koll med E.ON Navigator

E.ON Navigator samlar allt om företagets energianvändning på ett ställe och är särskilt anpassat för dig som har många anläggningar och användare. Tjänsten är kostnadsfri för alla våra företagskunder. 

Kvinna på kontor i grön kavaj

Energispartips och kostnadsfri energirådgivning

Ta del av våra energispartips för att minska din energiförbrukning och sänk energikostnaderna för din verksamhet. Är du redan företagskund hos oss kan du kostnadsfritt boka 45 minuters grundläggande energirådgivning (värde 895 kr).