Med vår app vill vi göra det enkelt att göra bra energival

Därför har vi fixat så att du kan följa din förbrukning och dina kostnader på samma ställe som du kan se hur de påverkas av dina vanor och andra faktorer som väder och vind. Vi hjälper dig med tips och råd på vägen, så att du kan göra val som är bra för både dig och för miljön. Direkt i mobilen och helt gratis, såklart.

Ladda ner appen

Följ din elförbrukning i appen

Enkelt att se förbrukningen

Jämför din energiförbrukning med tidigare månader eller år, för att se hur den förändras över tid. Det hjälper dig att förstå din energianvändning.

Prova Grannjämförelsen i appen

Enklare vardag med fjärrvärme

Se status på din fjärrvärme­anläggning i appen. Dessutom får du notiser om avvikelser och rekommendationer på åtgärder. När din anläggning behöver ses över bokar du enkelt fjärrvärmeservice direkt i appen.

Alla fakturor på ett ställe

Alla fakturor på ett ställe

I appen kan du se vilka fakturor du betalat och hur mycket du ska betala nästa gång. Aldrig mer en borttappad faktura. Alltid koll på elkostnaderna.

Kvinna på kundtjänst

Snabb kontakt med kundservice

I appen kan du få kontakt med kundservice direkt och få svar på dina vanligaste frågor. Du kan även chatta med oss direkt i appen. 

Information om strömavbrott

Information om strömavbrott

I appen får du snabbt reda på om det är avbrott på din adress, eller om det finns något planerat längre fram. Vi meddelar när strömmen går - och när vi beräknar att den är tillbaka. 

Ladda ner appen nu

Ladda ner appen kostnadsfritt genom att söka efter "E.ON" i App Store eller Google Play.

Appen vänder sig till dig som köper din el, gas eller fjärrvärme från oss, och till dig som bor inom något av våra nätområden. 

Ladda ner appen

Få full koll på din förbrukning med E.ON Elna™

E.ON Elna™ är en tilläggstjänst i appen som hjälper dig att enkelt och smidigt få bättre koll på din energiförbrukning. Du ser i realtid hur mycket energi ditt hem drar just nu. Du har även möjlighet att se din energianvändning per kategori och över tid (dag/vecka/månad/år) samt jämföra med tidigare förbrukning.