Elförbrukning app | Elkostnad och strömavbrott - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
E.ON-appen

Appen som förenklar vardagen

Alltid koll, inga överraskningar!

Med vår app vill vi göra det enkelt att göra bra energival

Därför har vi fixat så att du kan följa din förbrukning och dina kostnader på samma ställe som du kan se hur de påverkas av dina vanor och andra faktorer som väder och vind. Vi hjälper dig med tips och råd på vägen, så att du kan göra val som är bra för både dig och för miljön. Direkt i mobilen och helt gratis, såklart.

Ladda ner appen här:

Förbrukningsgrafen i appen

Följ din elförbrukning

Jämför din elförbrukning med tidigare månader eller år, för att se hur den förändras över tid. Det hjälper dig att förstå din energianvändning.

Kvinna använder Grannjämförelsen

Nyhet! Prova Grannjämförelsen

Förbrukar du mer än liknande hushåll? I Grannjämförelsen får du reda på hur du ligger till, och vad det kan bero på. Dessutom hjälper vi dig att skapa en personlig att-göra-lista.

Fakturor i appen

Alla fakturor på ett ställe

I appen kan du se vilka fakturor du betalat och hur mycket du ska betala nästa gång. Aldrig mer en borttappad faktura. Alltid koll på elkostnaderna.

Kvinna på kundtjänst

Snabb kontakt med kundservice

Få svar på de vanligaste frågorna eller hör av dig till kundservice. Genom appen är det enkelt att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Här kan du också dela med dig av åsikter och förslag.

Strömavbrottsvarning i appen

Information om strömavbrott

I appen får du snabbt reda på om det är avbrott på din adress, eller om det finns något planerat längre fram. Vi meddelar när strömmen går - och när vi beräknar att den är tillbaka.

Ladda ner appen nu

Ladda ner appen genom att söka efter "E.ON" i App Store eller Google Play.

Appen är helt gratis och vänder sig till dig som köper din el, gas eller fjärrvärme från oss, och till dig som bor inom något av våra nätområden. 

Den här sidan uppdaterades 8 mars 2019
av E.ON Kundsupport