Är det mörkt hemma?

Logga in i vår digitala tjänst så hjälper vi dig.
 

  • Information om strömavbrott Se om det finns information om strömavbrott hos dig just nu eller om strömmen har kommit tillbaka.

  • Hjälp med felsökning Få hjälp med felsökning för att kunna lösa problemet själv, om vi inte har information om strömavbrott.

  • Felanmäl direkt Om inte felsökningen skulle hjälpa dig att få tillbaka strömmen kan du felanmäla direkt i tjänsten.

Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Vänligen försök igen om en stund.

Tack för att du loggat in på Mitt E.ON. På de här sidorna kan E.ON-kunder se sina fakturor, hålla koll på sin förbrukning, följa sina anslutningsärenden samt ta del av andra tjänster.

Såvitt vi kan se är du inte kund hos oss. Men vill du teckna elavtal med oss blir vi självklart glada!

E.ON kanske redan levererar elen till ditt hem? Här är några möjliga orsaker till att det ser ut som att du inte är E.ON-kund:

  1. Det är någon annan i ditt hushåll som står för era E.ON-avtal
  2. Du har precis blivit kund hos oss, och våra system har inte hunnit registrera dig än
  3. Du är företagskund med organisationsnummer som har loggat in med BankID. Är du företagskund med organisationsnummer ber vi dig att logga in med användarnamn och lösenord.
  4. Du är företagskund med fler än 4 anläggningar. Har du fler än 4 anläggningar ber vi dig att logga in på E.ON Navigator.

Tjänsten är inte tillgänglig i detta läge.

Du kan anmäla dig strömlös till oss dygnet runt. Det enklaste och snabbaste sättet att göra det är via vår digitala tjänst. Om du hellre vill ringa till oss är vårt telefonnummer 0771-88 00 22.

Har du ingen inloggning tillgänglig kan du enkelt felsöka ditt avbrott i sex enkla steg.

  • Om du upplever att du får stötar av saker eller att lamporna lyser ovanligt starkt, är det viktigt att du kontaktar oss omgående på 0771-88 00 22. Tänk på att inte röra jordade metallföremål som exempelvis spis, diskbänk, elcentral eller fasadmätarskåp/mätartavla.

Har du sett ett trasigt elskåp eller elledning?

Felanmäl det snabbt och enkelt - så hjälper du oss att hålla elnätet i toppskick.