• Skräddarsytt, optimerat och säkert

  Vi slänger inte bara på en massa solpaneler på ditt tak. Våra experter tar fram en idealisk panelplacering som smälter in med ditt tak, säkrar att lösningen kommer att tåla vind och snö och gör en detaljerad planering för montering och kabeldragning. Så att du får ut maximal besparing utan att kompromissa med säkerhet och utseende. 

 • Marknadsledande produkter med långa garantier

  Alla våra produkter, såsom solcellspaneler, växelriktare, takinfästning och kablar är noggrannt utvalda och väl beprövade. Du får 25 års effektgaranti på solpanelerna.

 • Certifierade lokala installatörer

  Våra lokala installatörer är vana vid att installera på liknande hus som ditt. De har dessutom en gedigen utbildning för att din installation ska bli så effektiv, snygg, säker och trygg som möjligt.

 • Bra betalt för din sålda solel

  När du köper solceller av oss och lägger till vårt paket Solklart får du bra betalt för din sålda solel, spotpris + 20 öre per kWh under första året för solelen som du säljer till oss. *

Gör en intresseanmälan så ringer vi upp inom 24 timmar Få ett skräddarsytt förslag direkt till din e-post Vi tittar vi på ditt hus tillsammans och tar fram det bästa förslaget för dig